tiistai 9. elokuuta 2011

Mistä olette tilanneet valaisimia?

Monenlaisia lamppuja pitäisi hankkia, sisälle ja ulos. Mietin jos tutkisin noita ulkomaisia nettikauppojakin vähäsen.

Tarviaisin vähän vinkkejä, mistä olette tilanneet ja miten noissa toimii takuupuoli?

11 kommenttia:

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Jahas, ei näköjään löydy tästä aiheesta kokemuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinteitä valaisimia Enston, Alppiluxin ja Megamanin valikoimista. Niitä saa rautakaupoista yms. alan liikkeistä. Taloon.com sivuilla on laaja valikoima josta voi ehken helpommin verrata eri valmistajien vastaavia malleja ja samalla näkee hintatasoa.
LED-valaisinsarjat rakennettiin Limic Oy mallistosta (www.limic.fi ja verkkokauppa www.valokas.fi).

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Hei kiitos. Limic ja Valokas uusia mulle.

kkkkk kirjoitti...

Suomesta ei kannata hankkia valaisimia. Esim. upotettavat saksalaiset laadukkaat SLV:n kattospotit ovat Suomessa noin 28 EUR kpl kun Saksassa melkein jokaisessa valaisinkaupassa sama spotti on 12-14 EUR. Toimitukset ovat nopeita ja valikoimakin on parempi.Omassa projektissamme säästimme tuhansia hankkimalla kaikki talon valaisimet (sisä- ja ulko-) Saksasta.

Hyviä kauppoja ovat mm. Lichtkaufhaus, Lampen1a, Lampenwelt, Leuchtenzentrale. Googleen vain hakusanaksi em. tai leuchten niin johan löytyy. Osa kaupoista vaatii etukäteismaksun, mutta sekään ei tuota ongelmia vaan joka kerran on tavarat tulleet em. liikkeistä tilauksen mukaan.
Englannista voi myös löytää edullisemmin valoja kuin Suomesta.

Hintavertailua kannattaa tehdä idealo.de-sivuilla.

Hei me rakennetaan kirjoitti...

No niin, löytyihän sitä vinkkejä lisääkin :-) Onko takuiden toimimisesta ja takuupalautuksista tietoa?

Kristiina kirjoitti...

Meille osa valaisimista tuli suoraan sähköasennukset tehneen Terawatin kautta ja loput tilasimme näistä kolmesta: http://juhansahko.net/
http://www.valaisinliike.fi/
http://www.talotarvike.com

Toimitukset olivat moitteettomia, takuupalautuksista ei ole vielä kokemusta, mutta. Yksi vessan peilivalaisimista meni viime viikolla rikki - lasikupua paikallaan pitävä nipsutin murtui ja kupu tippui alas ja meni tietysti tuhannen säpäleiksi. Kun tutkimme murtunutta nipsutinta tarkemmin huomasimme, että se oli murtunut jo joskus aiemmin ja vain liimattu ("sulatettu") paikoilleen... Tästä voi tulla mielenkiintoinen selvittely sen suhteen kuka nipsuttimen on rikkonut ensimmäisenä. Vielä emme ole jaksaneet asiaan paneutua.

Sivuhuomautuksena: Tämä blogi on yksi omista suosikeistani - toimiva yhdistelmä arjen rakentamista ja hyviä vinkkejä. Viime aikoina on ollut niin haipakkaa ja raksaväsymyskin painanut, että keskityn enään muutamaan suosikkiin. Ennen tuli luettua useampaakin.

Tsemppiä projektinne "loppumetreille"! Meillä nuo loppumetrit tuntuvat kilometreilta, onneksi kuitenkin asumme jo uudessa kodissa niin ei tarvitse koko aikaa matkustaa raksan ja kodin väliä.

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Kiitos Kristiina vinkeistä ja positiivisesta palautteesta. Valaisinliike.fi:stä tilataan tänään spotteja iso nippu :-)

Matti Laukkanen kirjoitti...

Tässä on ainakin yksi hyvä valaisin verkkokauppa: WWW.VALAISINTALO.FI . Itse tilasin muutaman ulkovalaisimen + tupla kupla pöytälampun + makuuhuoneeseen plafondin ja rempattuun keittiöön uuden riippuvan valaisimen :) Näytti olevan hyvät hinnat ja erikoisempi valikoima kuin normaalisti.

Ulla Valkeinen kirjoitti...

Moi! Me tilasimme valaisimet Valaisintalo.fi :stä. Aikamme mekin hintoja vertailtiin ja tämä osoittautui parhaaksi. Saatiin tilaus kotiin nopeasti ja vielä mukavalla pakettialennuksella. Suosittelen! :)
www.valaisintalo.fi

Anonyymi kirjoitti...

Itse tilasin valaisimet www.kodinsahkotukku.com sivuilta.

Fafjafafa kirjoitti...

www.valaisinliike.fi yritti väittää, ettei ota avattua nettilähetystä takaisin ja palauta rahoja. Tarjosi vain vaihto-oikeutta. Tämä ei tietenkään ole kuluttajansuojalain mukaista. Välttäkää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...