tiistai 11. tammikuuta 2011

Edistystä joka rintamalla

Vähän taas kuvia tuolta länsirintamalta :-)

Flunssan jäljiltä bloggaaja edelleen hiukan epäkunnossa, ei meinaa työpäivän ja lasten iltatoimien jälkeen jaksaa muuta kuin vajota sängynpohjalle. Työmatkapainotteinen viikko taasen meidän perheessä, samalla sitten nämä muut "pikku" hommat tässä rinnalla.

Kuten rakentaminen! Mutta eiköhän tässä taas piristytä - raksalla nimittäin on taas asiat edenneet. Lattian teko on alkanut, kakkosnelosia on ropattu kiinni keittiössä ja olohuoneessa. Tuohon päälle tulee siis seuraavaksi vasat poikittain. Sitten väliin villat, sitten lattialämmityksen kennosto, sellaisia alumiinilevyjä, joissa on kanavat vesiputkille. Ja päälle lattialauta, joka tulee siis noiden kuvassa näkyvien pattinkien suuntaisesti.
Sähköhommia on myös tehty. Yläkerta lienee valmis, alakerrassa hiukan vielä tekemistä. Ja pikkupikku haasteita. Kuten roilotukset. Tuohon harkkoseinään pitäisi askarrellapaskarrella kanavat sähköjohdoille. Eikä vain johdoille, vaan myös niiden suojaputkille. Tuosta (kuva alla) pitäisi päästä siis seinää pitkin ylös. Eikä roilotuksessa mitään, mutta kun justiin tuolla kohdalla on kaksinkertainen valettu ja superraudoitettu betonipalkki.
Tähän (kuva alla) tulee sitten olohuoneen varaava takka. Onni tulee torstaina käymään, koska hommathan voisi periaatteessa jo aloittaa. Tilataan tavaraa ja suunnitellaan loppuun asti, mitä nyt sitten kesken vielä on.
Lattian koolaukseen jätettiin kokonen takalle. Takka tulee tuohon piipun ja harkkoseinän osuudelle, keskelle symmetrisesti.
Tämä kuva on sitten yläkerran vessasta. Gerkmanin porukka on käynyt tekemässä viemärivetoja. Ja Jänis on tehnyt sähköjä lisää. Hyvältä näyttää.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...