lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuden uusi vuosi 2011

Tämä on nyt sitten se vuosi kun me muutetaan uuteen kotiin :-) Olkoon se onnellinen vuosi kaikilla muillakin tavoin. 
Onnea myös sinun uudelle vuodelle!

Tässä vaiheessa oltiin vuosi sitten:
Alemmassa kuvassa näkyy rinteellä kuusien seassa takana yksi keltaisella merkitty tammi. Se on edelleen paikallaan ja sijaitsee noin 6 metrin päässä talon nurkasta. Eli talo lepää suurinpiirtein tuossa tasanteen kohdalla.

Muuttoa odotellessa (hihi) täytyy vielä yhtä ja toista ja pientä touhuta asian eteen - ja onhan se pääosin ihan mukavaa ajanvietettä. Uuden vuoden juhlissa taas mietittiin, että mitäköhän me tehtäisiin, jos ei taloa rakennettaisi? Mitä ihmiset saa kaiken vapaa-aikansa kulumaan jos ne ei ole omakotirakentajia? Ja pahimpana: jos tämä rakentamisen ja konkreettisen aikaansaamisen tarve jääkin jotenkin "päälle"? Heh heh.

No juu. No meillä on nyt ollut jopa ruhtinaallinen viikon raksaloma (minulla jopa lomaa töistä). Tietysti työmaalla on joutunut käymään aika tiuhaan, tarkastamassa että lämpötila pysyy plussalla kun siellä se yksi betonipalkki hissukseen kuivuu.

Sähkömiehet ovat käyneet muutaman kerran ja töiden edetessä on tietysti löytynyt asioita, joita on pitänyt sitten korjata. Mm. valonkatkaisijoiden sijainnit vs. listoitukset ikkunoiden ja ovien vierillä. Kun meille olisi tulossa 4" listat, eikä sitä tavallista kahden tuuman. Ihan oma vika tietenkin, näistä pitäisi olla selkeät ohjeet miehille. Onneksi huomattiin asia toisen rasian kohdalla.

Valonkatkaisijoita oli ripoteltu aika paljon ympäriinsä. Itse tykkäisin, että yksinkertainen on kaunista, eli yhdisteltiin katkaisijoita vähän samaan nippuun. Voin kyllä liikkua 2,5m saadakseni kuistille valot. Ei niitä tarvitse väkisin terassin oven pieleen sijoittaa jos ikkunan vuorilaudat täytyisi loveta rumasti sitä varten.. (ei mahdu muuten ikkunan ja oven väliin takkahuoneessa eikä yläkerran keskimmäisessä huoneessa).

Ja kaikenlaista muutakin on kyllä  menossa, uusi spurtti alkaa viikon päästä. Siihen mennessä on luvattu villat, toivotaan että ne myös saadaan ajoissa :-)

p.s. Blogilaskuri saavutti 15 000 käynnin rajan vuoden vaihteen tienoilla, hieno juttu. Kiitoksia mielenkiinnosta!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...