keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ikkunan korjausta ja sähkötöitä

Alavus-ikkunoiden remonttimiehet kävivät eilen korjaamassa naarmuuntuneet puuosat. Alavuden suunnasta toinen puhelimeen vastannut ehdotti koko ruudun uusimista ja toinen korjaamista. Tuhlaukselta se olisi tuntunut vaihtaa koko ruutu parin rutun takia. Niinpä  pinta korjattiin ja ihan hyvä siitä tuli (tuossa jossain saranan kohdalla oli se ruttu):
Sähköjänis pomppi paikalle maanantaina :-) Kovaa vauhtia siellä jatkui työt tiistainakin ja tänään keskiviikkona. Letkuja ja putkia on joka paikka täynnä.
"Miten niin viime hetkessä" vietiin Mikalle vielä lista muutoksia kysymyksiä, jotka huolestuttivat vielä viikonloppuna. Vastaukset saatiin interaktiivisesti:
Lämpö pysyy hyvin. Ylimääräistä puutavarapätkää on poltettu varmaan parisataa pesällistä alkutalven aikana. Nyt kun vintti on eristetty, lämpö pysyy ihan kivasti ja talo on ennenkaikkea kuiva.

Ja viimeinen kuva: tällainen lähetys oli saapunut pihamaalle maanantaina. Siinä on maalämpökones, letkua ja levyjä. Ja arvatkaapa kuinka paljon tuo pumppu painoi? No 320 kg. Helpohkosti nostettiin se sitten kellariin, lumista ja liukasta takapihan polkua pitkin. No ei vaines, Kramer sen sinne nosti. Kylän hirvimiesten paloittelutalkooporukka oli kyllä jo hälytysvalmiudessa :-D

Ihan kamalassa flunssassa ollaan koko porukka. Rakentajamies lähti yhden vaivaisen palaverin takia ajamaan Helsinkiin (no on se kai joku tavispaltsua merkittävämpi tilaisuus), 38 ja risat on lämpötilaa. Me muut samassa kunnossa.

No, viikonlopuksi ollaan ok, kun on taas hommia tiedossa! Raksamiehetkin aloittavat taas hommat maanantaina. Hyvää loppiaista!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...