maanantai 17. tammikuuta 2011

Lattiahommat etenee

Viikonloppu on taas häärätty. Aloitettiin alakerran puulattioden vasoitus ja yläkerrassa päästiin jo levyttämään. Hyvin etenee, suurin ongelma on loppuun kuluneet torxin 25 kärjet :-D
Siispä raporttia kuvien muodossa olkaat hyvät :-D

Erkkerin kohdalta lattiavasoja:
Meidän timpurimestari on melko tarkka tekemään koolausta. Alla oleva ontelolaatta on yllättävänkin epätasainen pinnaltaan ja joka toinen pattinki aina perustasoa alempana. Vedettiin sitten lastulevysuikaleita pattinkien päälle, ettei jouttaisi loveamaan niin paljon.

Yläkerrassa välipohjan villoitusta on tehty myös lisää. Muutenhan meillä on sellu/ekovillaa kaikki, mutta ääneneristävyyden takia laitettiin välipohjaan puhalletun villan sijasta normaali vuorivilla. Tämä osuuden bloggaaja askartelipaskarteli ihan omin (hanskoista huolimatta illan mittaan syyhyävin) kätösin :-D Aika vähän olen muuten päässyt mitään rakennustöitä tekemään, aika pitkälti on tuolla harjanvarressa aika kulunut :-)
Pikkutytön huoneesta kuva seuraavaksi. Levytys on aloitettu. Lattialämmitysputkiston alle tulevien lämmönjakolevyjen pohjaksi tulee harvalaudoitus:
 ... eli rakenneratkaisu on tällainen:
Syystä, jota emme tiedä, tuossa Uponorin selostuksessa ei mainita ratkaisun soveltuvan lautalattian alle. Toisissa rakenneratkaisuissa kyllä mainitaan myös lautalattia. Hmmm.. Tätä meille nyt kuitenkin suositeltiin.
Eteisessäkin on jo pattingit paikallaan. Eli huomenna kaupasta lisää torxin teriä ja homma etenee hienosti!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...