lauantai 15. tammikuuta 2011

Villoitus käynnissä

Ekovilla toimitti eilen rekallisen selluvillaa. Yllätys yllätys se olikin keltaista (sahanpuru/puukuitu) tavaraa eikä harmaata (sanomalehtipaperia) niinkuin tuo puhalluskama. Lattialla on nyt vasojen alle tuleva 50mm ja yläkerrassa on tehty seiniä.
 Että tällaista se on.
Isomman tytön huoneessa ollaan tässä vaiheessa:
Lattiassa on harvalaudoitus. Tuohon tulee päälle sitten ne lattialämmityksen lämmönjakolevyt, joihin sitten vesiputket kiertämään. Tehdään tyttöjen huoneet valmiiksi siihen hanttiin, että voidaan tuoda gyprocit sisään ja varastoida ne yläkertaan.
Serpoketun työmaa odottelee kettua paikalle. Serpoa on mennyt meidän taloon jo noin tonnin verran :-) Hyvää ainetta.Tuossa näkyy ne turhanroilotuksetkin, sähkövedot lähtee siis tuosta pois. Siihen tulee nätti takka, siis sähkötökkelit poispois rumentamasta!

Talossa on nyt siis vain väliaikainen yksinkertainen vanha ovi ja ontelolaatta hohkaa kylmää kun kellarissa ei ole ovea ollenkaan. Kamina on aamusta iltaan pikku tulella. Näillä asetuksilla yläkerrassa on 12 astetta lämmintä. Kysymys kuuluu, että kun alapohja eristetään ja pistetään ulko-ovi kiinni, onko yläkerran lattialämmitys turha investointi?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...